Active Hosting Contact Us Netwerk Diensten Nieuws Informatie Domeinnamen Webruimte Resellers Support Online Bestellen
Active Hosting General Info Active Hosting

Hosting Products


Hosting
ResellersLogo Active Hosting Speciale Condities !
Active Hosting heeft speciale condities voor resellers die hun klanten een totaalpakket willen aanbieden, maar zich niet op hosting services willen toeleggen of niet zelf in hard-, software en infrastructuur willen investeren.

De ene reseller is de andere niet! Om deze redenen werkten wij 3 verschillende resllerspakketten uit.Logo Active Hosting Tot wie richten deze pakketten zich?
Deze pakketten richten zich op webdesignbedrijven, freelancers, computerwinkels, internetmarketeers, ...Logo Active Hosting Programma 1
U zoekt voor uw klanten een kwalitatieve hosting provider? U wenst een goede service, stabiliteit en een optimale prijs/ kwaliteits verhouding? U wilt de zekerheid dat uw klanten een klantvriendelijke benadering krijgen? U wilt echter niet instaan voor de hosting? Resellerprogramma 1 is uitermate interessant voor u!

U wordt partner van Active Hosting en hanteert onze prijzen. U ontvangt per verkocht product 5% resellerspremie. Wij factureren rechtstreeks naar uw klanten en u stuurt ons een factuur (per kwartaal). Zodra uw klant ons heeft betaald, betalen wij de resellerspremie aan u.
De domeinregistratie, de DNS hosting, het aanmaken van de verschillende accounts binnen de configuratie worden volledig door Active Hosting verzorgd evenals het verstrekken van de support.
Vanzelfsprekend kunnen wij de accountgegevens van het hosting pakket naar u mailen zodat u de site voor uw klant upload naar onze server.
Aanmelden als ResellerLogo Active Hosting Programma 2
U zoekt voor uw klanten een kwalitatieve hosting provider? U wenst een goede service, stabiliteit en een optimale prijs/ kwaliteit verhouding? U wilt het aanspreekpunt van uw klanten zijn en instaan voor de support naar uw klanten? U wenst zelf uw prijs te bepalen en de facturen uit te schrijven? Resellerprogramma 2 biedt u al deze mogelijkheden!

U koopt de hostingpakketten voor hoge korting aan. U ontvangt een korting per verkocht product van 10%. Wij factureren u en u factureert uw klant (u bepaalt zelf uw winstmarge). U bent het aanspreekpunt voor uw klanten. In onze administratie & support kennen wij u en niet uw klanten.

De domeinregistratie, de DNS hosting, het aanmaken van de verschillende accounts binnen de configuratie worden volledig door Active Hosting verzorgd. Wij bezorgen u alle benodigde gegevens om gebruik te maken van de hosting of om wijzigingen aan te brengen.
Aanmelden als ResellerLogo Active Hosting Programma 3
U bent van plan meer dan 10 domeinnamen per jaar te registreren? U wenst te genieten van onze voordelige domeinregistratie tarieven? Reseller programma 4 is de oplossing voor u! U bent vrij waar u de domeinnamen host. Het is logisch dat u zelf de name servers enz meegeeft bij registratie.

Wij factureren u en u factureert uw klant (u bepaalt zelf uw winstmarge). U bent het aanspreekpunt voor uw klanten. In onze administratie & support kennen wij u en niet uw klanten.

Aanmelden als Reseller 
 
 

Active Hosting ~ Oosteneind 23 ~ B-2460 Kasterlee

Email: info@activehosting.be ~ BE 629.651.942 ~ HR Turnhout 92 907
Tel: +32 (0)14/ 85 21 60 ~ Fax: +32 (0)14/ 85 21 60 ~ GSM: +32 (0)497/ 45 91 80